GPS Tracks en kaart

We hebben van meerdere mensen te horen gekregen dat niet overal de bewegwijzering nog goed te zien is / staat aangegeven. Een kaart of digitale track kan hierbij helpen.

 

GPS Mergellandroute fiets

Op de website van mergellandroute.wielrennenmaastricht.nl vind je de digitale tracks. Je kunt de Mergellandroute (versie voor fietsers) als GPX-bestand downloaden en vervolgens inladen in je GPS-apparaat.

GPS Mergellandroute auto / motor

 

Het boek: 128 km genieten van Zuid-Limburg in je eigen tempo

Auteur: Diederik MonchMergellandroute Boek

 • Nederlands
 • 80 pagina’s
 • Buijten en Schipperheijn B.V.
 • juni 2012

Bestel nu: meerdaagse fietsroute in Zuid-Limburg 128km

GPS – TOMTOM – GARMIN

6 Responses

 1. Jw elsenaar says:

  Heeft u ook een gewone kaart van de utopie versie van de mergelandroute

 2. Ans says:

  Waar kan ik een kaart/plattegrond vinden van de Mergellandroute, zodat ik kan zien waar we moeten rijden en kunnen beginnen?

 3. Jan dB says:

  Beste ANWB. Hoe moeilijk is het om aan een simpel verzoek te voldoen om een kaart te geven van de route. Niet iedereen gebruikt een navigatiesysteem of weet hoe je kaarten importeert. Een A4-tje waarop staat hoe ik kan aansluiten op de route vanuit de vier windrichtingen zou enorm helpen. Daarna helpen de routebordjes me wel verder. En rijd je een keer verkeerd dan kan het A4-kaartje je weer op de goede weg zetten.
  Kom op ANWB, lees het commentaar eens op deze pagina

 4. kobe says:

  beste jan db,

  da’s nu net hetzelfde wat wij ook dachten te vinden om vandaag tijdens deze regenachtige dag deze route eens te verkennen met de auto;;;) gewoon een overzichtelijk plannetje

 5. hein says:

  de link hierboven http://mergellandroute.wielrennenmaastricht.nl/ werkt niet. Is dit een veroudere site die niet meer bijghouden wordt ? graag actie anders … het is het te mooie materie om te verwaarlozen…

 6. Dirk D says:

  WielrennenMaastricht.nl is onlangs in een nieuw jasje gestoken. De info over de Mergellandroute vind je nu op een nieuwe pagina: -> Routes -> Mergellandroute.
  Groeten van de webmaster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *